Nordisk Mytologi

Nordisk mytologi hjemmesiden er lavet i WordPress og er 100% responsive. Hjemmesiden tilpasser sig alle platforme, fra mobiler og tablets til desktops. Siden er søgemaskineoptimeret og ligger på side ét på både Google men også andre søgemaskiner som f.eks Bing og Baidu.

Jeg er forfatter til teksten på hjemmesiden, som jeg har indsamlet og nedskrevet over flere år igennem min forskning omkring Nordisk mytologi og vikinger. Hjemmesiden indeholde stort set alt omkring dette emne og der bliver jævnligt oprettet nye opslag.

Hjemmesiden indeholder også videoer som jeg har indspillet og uploaded til Youtube for at hjælpe ordblinde men også for at gøre det nemmere og mere underholdende at lære om Nordisk mytologi.

Jeg har oprettet flere fansider omkring dette emne på forskellige platforme. Den største af mine fansider er på facebook og har over 100.000 følgere, på Google plus har jeg også en gruppe med over 10.000 følgere.

Tryk på billedet for at se siden.

nordisk-mytologi-norse-mythology-webdesigner-wordpress-multimediedesigner-webintegrator-digital-konceptudvikler