UnoEuro Rabatkode 2017

Få 25% i rabat ved at bruge denne rabatkode på dit webhotel hos UnoEuro

Rabat ved oprettelse hos UnoEuro

Indløs rabatkuponen & få 3 mdr gratis webhotel

Står du og skal have lavet et multimediedesigner portfolio, digital konceptudvikler portfolio, eller måske en helt anden hjemmeside? Men du vil gerne spare nogle penge, med en rabatkode til et webhotel?

Så er det heldigt at du er havnet netop her, fordi med denne rabatkode DBNKHY vil du spare 25% på dit webhotel ved UnoEuro! Du kan selvfølgelig også bare klikke på et af billederne, og du vil automatisk føre rabatkoden med dig til UnoEuro.

UnoEuro er en af de mest anvendte, og bedste web hosting hotel i Danmark. Ved UnoEuro får du billig hosting, med meget hurtige servere og et nemt og enkelt brugervenligt kontrolpanel. Det er muligt at bruge rabatkoden til alle produkter ved UnoEuro, så du kan frit vælge den hosting løsning du mener er bedst for netop dit behov.

unoeuro-rabatkode-kuponkode-gratis-webhotel-hosting-billig-hjemmeside

Derfor skal du vælge UnoEuro

Billig webhotel, stabile og hurtige servere med rabat i oprettelse

Der er mange gode grunde til at vælge netop UnoEuro, til hosting af dit webhotel. De har formået at lave et kontrolpanel som selv den mest uerfaren til hjemmesider kan finde ud af at bruge. Du behøver ikke være uddannet multimediedesigner, digital konceptudvikler eller have en lignende IT uddannelse for at lave din egen hjemmeside ved UnoEuro.

Med UnoEuro har du muligheden for at installere en WordPress hjemmeside med et enkelt klik. Det gør at din hjemmeside hos UnoEuro er klar på få minutter, og ved at bruge denne rabatkode på denne side spare du også lige 25%.

Flyt din hjemmeside til UnoEuro

Det er nemt og sikkert at flytte hjemmeside til UnoEuro

Hvis du allerede har en hjemmeside men søger efter en billig webhost, så er UnoEuro et godt valg. Du kan sagens bruge denne rabatkode når du vælger at flytte din hjemmeside til UnoEuro. Og hvis du skal have hjælp til flytning af din hjemmeside, så har UnoEuro noget af den bedste support indenfor webhosting. De få gange jeg har spurgt om hjælp hos UnoEuro support, har jeg fået svar på mit spørgsmål meget kort tid efter.

Jeg flyttede selv mine hjemmesider til UnoEuro, og jeg har ikke fortrudt dette på noget tidspunkt. Desværre havde jeg ikke selv en rabatkode til UnoEuro, da jeg gjore dette for nogle år tilbage.

Hvilken webhotel løsning skal jeg vælge?

Spar penge ved at vælge den rigtige webhotel løsning for dig

Det er vigtigt at vælge den rigtige webhotel løsning for dig, hvis du vil spare penge hos UnoEuro, ud over at bruge rabatkoden til UnoEuro. Hvis du er multimediedesignerdigital konceptudvikler eller igang med en anden lignende IT uddannelse, og har brug for en hjemmeside med dit portfolio.

Så vil jeg vælge deres Bronze Suite løsning, den giver dig 5GB webplads, ubegrænset hjemmeside trafik, mulighed for at have email og denne webhost har det der hedder ét klik installering af WordPress via deres kontrolpanel.

Du får GRATIS DNS hos denne webhost og det er nemt og enkelt at anvende deres DNS server. Det betyder at du kan nemt parkere dine domæner hos en webhost, eller bruge den til at pege på en anden hjemmeside.

Bemærk: Det er GRATIS at flytte dit dk-domæne over på deres DNS server.

Bedste webhotel til webshop?

Hvilket webhotel skal jeg vælge til en webshop?

Hvis du har en webshop eller ønsker at starte en webshop er det vigtigt at du vælger den rigtige løsning fra start. Hvis du vælger at have din webshop hos UnoEuro og bruger den angivet rabatkode, så ville et godt valg være Pro Suite. Grunden til at Pro Suite er det bedste valg indenfor ecommerce hos UnoEuro er at du får en meget hurtig server, som kan håndtere meget trafik.

Du kender det selv, hvis du er inde på en hjemmeside og den er langsom, så forlader du den igen. En hurtig server er derfor vigtig når du vælger hvor du vil have din webshop. Fordi der er en stigende konkurrence indenfor ecommerce, gælder det om at have så mange gode kort på hånden som man kan få.

Derfor skal du vælge at have din webshop hos UnoEuro, fordi den netop har hurtige servere som hjælper dig med at ligge højere på Google men også til at få dine besøgende til at blive længere på din webshop.

Du kan vælge flere forskellige hosting muligheder hos UnoEuro, Drupal, WordPress, Joomla, Magento, Prestashop, OpenCart og mange andre løsninger, det er helt op til dig. Jeg vil helt klart anbefale dig at flytte din webshop eller starte din webshop hos UnoEuro, fordi de har meget stabile servere, og deres oppe tid er på 99.99%. Jeg er ihvertfald meget tilfreds med at have stort set alle mine webhoteller hos UnoEuro, og vil også i fremtiden vælge at bruge dette hosting selskab af webhoteller.

unoeuro-rabatkode-kuponkode-gratis-webhotel-hosting-billig-hjemmeside

Tjek om domænet er ledigt

Brug UnoEuros domænetester og se om det domæne du søger, er ledigt eller optaget.

Du kan nemt se om dit ønsket domæne navn er ledigt ved at gå ind på UnoEuro’s domænetjekker. der vil du få vist en liste på siden af de forskellige top level domæner (TLD) som f.eks er .com eller .dk som du kan registrere dit webhotel her. Men du kan sagens også registrere andre mindre anvende domæner som .shop eller .games.

Når du indtaster det ønsket domæne navn, i domænenavn feltet. Vil du kunne se om dit ønsket domænenavn er frit eller optaget. Skulle det være optaget med .dk eller .com, kan du bare vælge .net eller f.eks .org. Hvis du vælger et .dk domæne skal du også registrere dig hos dkhostmaster, men det får du en vejledning til når du køber dit domæne.

Digital konceptudvikler portfolio

Udover at have hostet denne hjemmeside hos UnoEuro som både bliver brugt som mit portfolio som digital konceptudvikler. Så bruger jeg også denne hjemmeside til forskellige blog posts som denne, for at hjælpe andre med interessante posts. Jeg har også en hjemmeside omkring nordisk mytologi, som får over 30.000 besøgende om måneden.

Når en hjemmeside får omkring 1000 besøgende om dagen, så er det vigtigt at serverne er hurtige og stabile. Hvis ens hjemmeside er for langsom, så betyder det simpelthen at folk klikker væk igen, også selvom ens indhold er meget interessant.

Min hjemmeside omkring nordisk mytologi er en som jeg startet i 2011, men siden da, flyttede jeg den til denne webhost. Fordi de var billigere, men vigtigst af alt, havde hurtige og stabile servere.

Sådan anvender du denne Unoeuro rabatkode 2017

Kom nemt igang og følg denne guide til anvendelse af rabatkoden

Det er utroligt nemt at gøre brug af rabatkoden, du kan enten trykke på et at billederne eller skrive DBNKHY ned på et stykke papir. Efter at du har valgt dit domæne navn, bliver du bedt om at oprette dig som bruger og skal indtaste dine kontaktoplysninger.

Når du har indtastet dine kontaktoplysninger, vil du blive bedt og at indtaste dine betalingsoplysninger. Du vil enten her eller på en af de følgende sider, få mulighed for at indtaste rabatkuponen. Bare følg deres anvisninger, indtil du ser at får muligheden for at indtaste den.

Efter at du har indtastet rabatkoden og har trykket videre til betalingen, vil du kunne se det samlede betalingsoverblik. Her vil du også kunne se den rabat som du får ved at anvende denne kode. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der skulle være nogle problemer eller hvis du skal have hjælp til at indløse denne kode.

NB: Læg mærke til at UnoEuro kalder det for en kuponkode og ikke rabatkode som jeg har valgt at kalde det i dette indlæg.

unoeuro-rabatkode-kuponkode-gratis-webhotel-hosting-billig-hjemmeside
Unoeuro er ikke en døgnflue

UnoEuro har eksisteret siden 2004

De har nogle rigtig gode priser og det er billigt at få hostet sin hjemmeside. Jeg synes at den kvalitet man oplever til en pris man betaler slet ikke stemmer overens. Man får virkelig en god kvalitet og service med hurtige og stabile servere.

Den billigste løsning er et Bronze Suite webhotel, hvilket er rigeligt for de fleste personer, med mindre du vil starte din egen webshop. For kun 1.25 EUR pr. måned, hvilket er meget billigt, får du dit eget webhotel og oven i købet får du også de 3 første måneder helt gratis hvis du gør brug af rabatkoden.

Hvis du er i tvivl så start med Bronze Suite og opgradere dit Bronze Suite webhotel til f.eks et Pro Suite webhotel hvis det skulle blive nødvendigt. Pro Suite vil give dig meget mere CPU hastighed og dobbelt så meget hukommelse. Du vil også få mere plads, som også bliver fordoblet fra 5GB til 10GB.

unoeuro-rabatkode-kuponkode-gratis-webhotel-hosting-billig-hjemmeside
Meebox er blevet til UnoEuro

I December 2016 blev Meebox en del af Zitcom Group, som også ejer UnoEuro.

Det vil sige at alle Meebox kunder, er blevet flyttet til UnoEuros systemer. Kunderne hos Meebox har dermed fået tildelt en produktpakke hos UnoEuro som er tilsvarende eller så tæt som muligt på det tidligere Meebox produkt. Jeg tror at dette kan gøre UnoEuro til en endnu bedre valg når det gælder webhosting.

UnoEuro Rabatkoden er omfattet
Bronze Suite

Dette webhotel er det mest populære og helt klart nok til den almindelige bruger. Vælg dette webhotel hvis du ønsker din egen blog, eller en lille firma side. Den koster kun 1.25 EUR pr. måned, kommer med 5GB web plads (rigeligt til de fleste) på hurtige og stabile servere. Den kan sagen håndtere en god mængde trafik.

Sølv Suite

Dette webhotel er godt hvis du har brug for lidt mere web plads nemlig hele 10GB, du vil også få flere MySQL databaser nemlig 5 stk istedet for 2 stk som er i Bronze Suite. Prisen ligger på 2.50 EUR pr. måned.

Pro Suite

Dette webhotel er et rigtigt godt valg hvis du står og skal state en webshop. Den koster 12.50 EUR pr. måned og den køre på dobbelt så hurtige servere og du har en web plads på hele 100 GB. Så skulle der vist være nok plads til både videoer og billeder i høj kvalitet. Derudover har du også lige 10 stk MYSQL databaser at gøre godt med.

Enterprise Suite

Ja, det ligger nok lidt i navnet. Dette webhotel er til dig der skal have en hjemmeside, der køre på en lyn hurtig server, ja faktisk er den fire gange så hurtig som en Bronze Suite. Du får ovenikøbet 200 GB web plads, så der er vist lidt at lege med 😉 Med 15 stk MYSQL databaser, løber du vist ikke lige tør foreløbig. Prisen ligger på 25 EUR pr. måned, hvilket er en god pris for så et godt webhotel.

Alle Webhoteller ved UnoEuro indeholder

Alle webhotel løsninger har, ubegrænset trafik, ubegrænset e-mail konti med virus & spamfilter, ubegrænset subdomæner, anonym WHOIS, FTP adgang, HTTPS beskyttelse, 1-klik installation af WordPress, Drupal, Magento, Prestashop, Joomla, Concrete5, OpenCart, Typo3 og mange mange flere features hos UnoEuro, som du vil få glæde af.

Disclaimer: Når du anvender rabatkoden hos UnoEuro får jeg automatisk 1 måneds gratis forlængelse af mit webhotel. Dette har naturligvis ingen indflydelse på din pris eller kvalitet, og koster dig ingen ting. Så hvis du benytter linket, med min rabatkode til UnoEuro vil jeg blot sige mange tak, og god fornøjelse med dit nye webhotel 🙂

Vurdering
Dato
Produkt
UnoEuro webhotel
Anmeldelse
51star1star1star1star1star